Τα Δωμάτιά μας

Δωμάτια

Όλα τα δωμάτια είναι άνετα, πολύ καθαρά, διαθέτουν μπαλκόνια με υπέροχη θέα στη θάλασσα ενώ ορισμένα από αυτά έχουν θέα και προς στο βουνό, έχουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μπάνιο με μπανιέρα ή ντους, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HD), κλιματισμό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

  • Ασύρματο internet
  • Μπαλκόνια
  • Τηλεόραση HD
  • Κλιματισμός
  • Εξοπλισμένη κουζίνα

Αιγινήτικη φιλοξενία

Ευχάριστο, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον

Barbeque για σας και την παρέα σας

Είναι στη διάθεση σας αν θέλετε να ψήσετε με την παρέα σας!

Αμμουδερή οργανωμένη παραλία

Λίγα μέτρα από την πλαζ της Αγίας Μαρίνας

Κοντινά αξιοθέατα που σας προτείνουμε

Πολύ κοντά στην Αγία Μαρίνα βρίσκονται το φημισμένο Μοναστήρι του Αγίου Νεκτάριου, καθώς και ο Ναός της Αφαίας ο οποίος είναι δωρικού ρυθμού, χτισμένος το 500 π.Χ. Ετσι μπορεί να συνδυάσετε τη διαμονή σας στην κοσμοπολίτικη Αγία Μαρίνα με τις επισκέψεις σας στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και στο Ναό της Αφαίας. Ο Ναός της Αφαίας διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και συγκεκριμένα σώζονται 24 από τις 34, συνολικά κολώνες του ναού, ενώ αξίζει να θαυμάσετε και την εκκλησία του Μοναστηριού του Αγίου Νεκτάριου με τα δύο ψηλά καμπαναριά και τις τέσσερις σειρές από παράθυρα που για επιστέγασμα έχουν όλα κόκκινα τόξα. ...

περισσοτερα

Δραστηριότητες στην Αίγινα που σας προτείνουμε

Η Αίγινα, εκτός από τις παραλίες της, την πρασινογάλαζη θάλασσα, τις ρομαντικές βόλτες, την ηρεμία και τη νυχτερινή διασκέδαση, σας προσφέρει έντονες δραστηριότητες, αφού συνδυάζει άψογα το βουνό και τη θάλασσα, με σκοπό να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών που θα περάσετε στο νησί με τους φίλους σας ή με τις οικογένειές σας.

περισσοτερα